Over Theater WEI

Over WEI

Theater WEI (voorheen Theatercollectief T.H. de Wei) is een jeugdtheatergezelschap dat sinds 2011 geëngageerde jeugdtheatervoorstellingen maakt voor een breed publiek. WEI bestaat uit artistiek leider Shanna Chatterjee, en artistieke kern Sanne Maas en Rik Eckhardt, allen afgestudeerd aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. De zakelijke leiding is in handen van Toon Verheugen, Nadine Kokkelkoren is verantwoordelijk voor alle marketing en PR.

Theater WEI streeft ernaar kinderen te laten opgroeien in een wereld waarin plek is voor iedereen. Om dit te bereiken vraagt WEI haar publiek in haar voorstellingen opnieuw naar de wereld te kijken en deze te bevragen. Twijfel en ruimte voor meerdere waarheden vergroten het empathisch vermogen en dragen bij aan een meer gelijke, begripvolle en open wereld. In haar voorstellingen neemt WEI nooit een blad voor de mond. Het theater van WEI is ongepolijst, oprecht en rauw, maar altijd fantasierijk.

Via de wijde blik van WEI en het opnieuw bekijken van onze ideeën over de wereld, verbinden we alles met elkaar en worden we samen WEI. Niet alleen maar ik tegenover jij, en wij tegenover zij, maar een wereld vol WEI.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de WEI?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Bestuur

Voorzitter: Bruun Kuijt
Penningmeester: Terra de Groot
Secretaris: Linda van Pesch – van Ginneken

Het Team

IMG_2173

Shanna Chatterjee
Artistiek Leider / Schrijver / Regisseur
Shanna@thdewei.nl

Sanne Maas
Artistiek Team / Actrice
Sanne@thdewei.nl

Toon Verheugen
Zakelijk leider
Toon@thdewei.nl

Rik Eckhardt
Artistiek Team / Componist
rik@thdewei.nl

Nikki Kracht
Marketing & PR
publiciteit@thdewei.nl

Nadine Kokkelkoren
Marketing & PR ondersteunend
publiciteit@thdewei.nl

Fotograaf: Jeffrey Tomberg

Stichting T.H. de Wei is in het bezit van een culturele ANBI status. Kijk hier voor meer info.