Nieuwe jeugdvoorstelling van WEI: EMMY FOR PRESIDENT

De afgelopen maanden heeft ook bij Theater WEI de nodige ontwikkelingen teweeg gebracht. Zo is besloten een van de toekomstige voorstellingen alvast naar voren te halen. Een jeugdvoorstelling die gespeeld wordt door enkel actrice Sanne Maas, veel mogelijkheden biedt om op andere plekken dan theater te spelen, een ruim half uur duurt en daarmee natuurlijk ook 100% coronaproof is: EMMY FOR PRESIDENT (10+). Vanaf oktober zijn zowel ‘EMMY FOR PRESIDENT’ als ‘Mijn spreekbeurt gaat over een dooie schilder’ door het land te zien.

Over de nieuwe jeugdvoorstelling EMMY FOR PRESIDENT (10+)

EMMY FOR PRESIDENT is een pakkende monoloog vol humor van een meisje dat alles op alles zet om de wereld te redden maar daarbij zichzelf een beetje vergeet. 

Emmy is boos. Niet zomaar boos, maar kwaad. Goed kwaad. Op school, op haar moeder, op alle wereldleiders en eigenlijk op de hele wereld. Want er is niemand op de hele wereld die naar haar wil luisteren. Emmy is nogal duidelijk in wat ze vindt: niemand mag meer aan zichzelf denken en iedereen moet helpen om de wereld te redden. Want dat is wat Emmy aan het doen is: de wereld redden. Alleen ziet niemand dat.

Emmy besluit weg te lopen. Als mensen niet naar haar luisteren, dan hoeft ze daar niets mee te maken te hebben. Emmy heeft niemand nodig! Ze gooit een tent op haar rug, verzamelt wat zakken chips en blikjes groenten en zet haar kamp op nog geen vijf minuten van haar huis. Ze moet namelijk wel snel terug kunnen als de wereld er eindelijk achter komt dat zij Emmy wèl nodig heeft.

Vanaf wanneer is de voorstelling te zien?

EMMY FOR PRESIDENT is een jeugdvoorstelling die geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar en zal vanaf oktober te zien zijn. Zin om de voorstelling met de kinderen te bezoeken? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de speeldata. Ben je benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden voor EMMY FOR PRESIDENT? Neem dan contact op met Terra de Groot: terra@thdewei.nl, 06 481 38 509.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de WEI?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.