De Jongens gaan naar Duitsland!

Fantastisch nieuws! Ons nieuwe jeugdtheaterstuk De Jongens heeft interesse gewekt vanuit het buitenland en zal op 29 april 2016 zijn Duitstalige première beleven. De regie is in handen van de Nederlandse regisseur Rob Vriens die ook de vertaling van het stuk heeft gemaakt. Jungs, zoals het stuk in het Duits heet zal, net als in onze eigen versie door drie actrices worden gespeeld. De voorstelling wordt geproduceerd door Theaterhaus Frankfurt.

We zijn ongelofelijk trots op Shanna Chatterjee die hiermee met een stuk van haar hand debuteert over onze eigen taalgrens heen. Kijk op de website van Theaterhaus Frankfurt voor een blik op de Duitstalige credits.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.